Nieuwsoverzicht

Mud Cruiser dankzij Fire24/7

17 april 2020 

Een HIGH-5 (op afstand helaas) en 1000x DANKJEWEL voor Fire24/7. Dankzij deze super lieve brandweervrienden van Lucas hebben we de Mud Cruiser voor op zijn rolstoel kunnen kopen.

De Mud Cruiser is het extra wiel dat voorop de rolstoel bevestigd wordt. De kleine "zwenkwielen" van de rolstoel raken dan de grond niet. Dit rijdt prettiger voor Lucas, zeker bij langere afstanden, maar wat nóg belangrijker is: Lucas kan nu ook het bos in, over het grasveld en in de stad over de kinderkopjes. Voor een ander zijn dit gewone dingen die je onderneemt en waar je niet bij stilstaat, maar met een rolstoel is het echt niet te doen. Dankzij dit extra wiel voorop, kan dit nu wel.

Piet, Dennis, Olaf en Mark wat zijn wij jullie ontzettend dankbaar!

Zo snel het weer kan, komen we naar Brandweer Flevoland om jullie een héle dikke knuffel te geven en... een wedstrijdje te houden natuurlijk, want Lucas is nu reuze snel

Ons logo is klaar

13 maart 2020

Dankzij AdEight Roermond hebben we een geweldig mooi logo voor Stichting 4 Lucas. Wat zijn we trots en dankbaar voor dit mooie ontwerp. Alles aan het logo klopt:

Het rode schild met de letter 4, staat voor onze sterke vechter Lucas. Dit schild geeft zijn kracht en doorzettingsvermogen weer. Rood is de kleur van de liefde, maar ook de kleur van de grote liefde van Lucas: de Brandweer.

Achter zijn naam zijn zebra strepen te zien in de kleuren geel en oranje. Zebra is het symbool voor de chronische bindweefselziekte Ehlers-Danlos Syndroom (EDS) die Lucas heeft, omdat dit een zeldzame ziekte is. De kleuren geel en oranje komen terug in de rolstoel van Lucas.

Logo: AdEight

We zijn officieel een Stichting

21 februari 2020

Vanaf vandaag is Stichting 4 Lucas officieel. Dankzij een van onze sponsoren is dit mogelijk gemaakt. Uiteraard is alles bij de Notaris vastgelegd en we staan nu ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Foto: Arno Broeren / Fotostudio Valkenburg

Start crowdfunding

23 oktober 2019 

Na lang twijfelen, hebben we besloten om een crowdfunding te starten om geld in te zamelen voor een rolstoelbus.

We wisten wel dat een rolstoelbus ooit nodig zou gaan zijn, maar het leek in eerste instantie nog "ver van ons bed". We hadden echter niet kunnen vermoeden dat Lucas al in november (dus binnen 1 maand) niet meer in staat zou zijn om zelfstandig te kunnen hoepelen en dat hij elektrische ondersteuning nodig zou hebben op zijn rolstoel. Nu werd de rolstoelbus veel sneller als verwacht noodzaak.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Contact

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

+31 (0)46 202 2002
Info@4lucas.nl

Privacy statement  Voorwaarden