Bij de brandweer

Brandweer Amsterdam
15 augusus 2020

Peter van Brandweer Amsterdam-Amstelland nodigde Lucas uit om een dag mee te draaien bij de Brandweer van Amsterdam. Om 11 uur begonnen we de dag op het Brandweer Opleiding Centrum Amsterdam-Amstelland Schiphol (BOCAS). Daarna gingen we naar de kazerne van de Gezamelijke Brandweer Amsterdam (GBA) waar een watergevecht natuurlijk niet mocht ontbreken... Als afsluiting mocht Lucas op 24 meter hoogte over Amsterdam uitkijken bij Kazerne Hendrik

Mede mogelijk gemaakt door:
Brandweer AA, BOCAS,
GBA, Kazerne Hendrik en
Van der Valk Schiphol A4

Foto's op BOCAS gemaakt door Danny DL

Brandweer Sittard
19 juli 2020

Voor de 5e verjaardag van Lucas zou er een fotoshoot plaatsvinden die we aangeboden hadden gekregen. Ivm Covid-19 kon deze helaas niet doorgaan. Gelukkig mochten we lastminute bij Brandweer Sittard een paar foto's komen maken. Bedankt!!

Mede mogelijk gemaakt door:
Brandweer Sittard

Brandweer Maasbree
11 juli 2020


Wat een verrassing: Onverwachts mocht Lucas langskomen bij de PPMO baan in Maasbree, hier vinden de keuringen plaats van de brandweer. Als super brandweerfan is dit voor Lucas helemaal geweldig en als er dan ook nog een tankautospuit wordt geregeld speciaal voor Lucas, waarin hij een rondje mee mag rijden, dan kan de dag niet meer stuk. Nadat Lucas bijna 1/2 jaar zijn brandweervrienden heeft moeten missen, is hij nu eindelijk weer bij de Brandweer geweest. Hij straalde, heerlijk om te zien!

Mede mogelijk gemaakt door:
Brandweer Weert
Brandweer Maasbree

Brandweer Almere
16 januari 2020

Lucas was uitgenodigd door Brandweerman Piet (Fire24/7) om langs te komen op de kazerne in Almere. Lucas mocht laten zien hoe goed hij kon blussen en we gingen ook nog eventjes met de Tankautospuit (TS) langs bij een andere kazerne in Almere, om daar brandweervriend Hans weer eens te zien. 't Was een topdag!

Mede mogelijk gemaakt door:
Fire24/7
Brandweer Flevoland
Brandweer Almere

Neem een kijkje op het YouTube kanaal van Fire24/7 of volg hun op Facebook en Instagram

Brandweer Kennemerland
23 december 2019


Lucas mocht een echte brandweerslang komen ophalen bij de Veiligheidsregio Kennemerland. Niet echt naast de deur als je in Zuid-Limburg woont, maar uiteraard rijden we met liefde hier naartoe met onze mini brandweerman. Er werd zelfs een lunch voor ons geregeld en Lucas mocht meerijden met de brandweerwagen (TS). Hij speelt thuis dagelijks met de brandweerslang. Echt geweldig dat dit voor hem geregeld is.

Mede mogelijk gemaakt door:
BrandweerKennemerland
Brandweer Haarlem

Foto's gemaakt door Jeffrey Koopie Koper

Brandweer Schiphol
11 december 2019

Soms komen dromen echt uit: Lucas had een echte VIP dag bij Brandweer Schiphol... WOW! Deze dag vergeten we allemaal nooit meer. Eerst zijn we gezellig iets gaan drinken in de kantine met de brandweervrienden van Lucas en daarna mocht onze mini brandweerman ook nog zelf een vliegtuig blussen. Hoe gaaf is dat!

Mede mogelijk gemaakt door:
Brandweer Schiphol
Van der Valk Hotel Schiphol

Brandweer Kelpen-Oler
15 september 2019


Lucas stond op de poster van de open dag van de brandweer-kazerne in Kelpen-Oler . En als je op de poster staat, dan moet je natuurlijk wel een kijkje gaan nemen... Dat vindt Lucas uiteraard niet erg, in tegendeel. Hij is helemaal gelukkig zodra hij bij zijn brandweervrienden is.

Mede mogelijk gemaakt door:
Brandweer Kelpen-Oler

De foto van Lucas die op de poster is gebruikt, is gemaakt tijdens de open dag van brandweer Stamproy (19-05-2019)

Blusboot Almere
7 september 2019


Lucas was door Brandweer Flevoland uitgenodigd om tijdens de Havendagen in Almere zelf te varen op een echte blusboot, de Jan van der Heyde II. Wat een unieke ervaring was dit. En ja hoor... Lucas heeft echt helemaal in zijn eentje aan het roer gestaan. Natuurlijk werd er ook echt geblust. Een heerlijke dag!

Mede mogelijk gemaakt door:
Brandweer Flevoland
Brandweer Almere
Blusboot Jan van der Heyde II

Brandweer Roermond
28 april 2019

Lucas was de winnaar van een kleurwedstrijd en de prijs was een rondleiding op de kazerne bij Brandweer Roermond. Voor onze mega brandweer fan, kun je geen betere prijs bedenken. We dachten vooraf al dat het een hele leuke middag zou worden, maar het overtrof alle verwachtingen, het was geweldig. In een echte brandweerauto rijden, de sirene aan, de slang aansluiten, blussen, de slang opruimen en de brandweerauto weer klaarmaken enz. Zo super leuk voor onze mini brandweerman en ook ontzettend leerzaam. We hebben alle3 genoten. Deze dag ooit overtreffen gaat lastig worden. Bedankt allemaal voor deze onvergetelijke dag.

Mede mogelijk gemaaklt door:
Brandweer Roermond

Zwaailichtendag
Kerkrade
8 april 2017

We gingen vandaag naar de Zwaailichtendag in Kerkrade, omdat wij beiden vrijwilligerswerk doen bij het Rode Kruis en we  met de kinderen wilden gaan kijken bij onze Rode Kruis collega's van het Noodhulpteam. Echter... Lucas vond de brandweer véél leuker... Op deze dag is zijn liefde voor de brandweer ontstaan

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Contact

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

+31 (0)46 202 2002
Info@4lucas.nl

Privacy statement  Voorwaarden